“Samen op weg naar een werkzaam leven”

Hetty Wolthuis / ErgoArbo

Vanuit een hartverwarmende, betrokken, inspirerende en deskundige houding breng ik mijn cliënten in contact met zichzelf en hun eigen kracht zodat ze zich bewust worden van hun eigen potentieel en daarin hun eigen weg zullen vinden. Op deze manier kun je jezelf staande houden doordat je op een andere manier leert omgaan met beperkende omstandigheden binnen jouw persoonlijke context.

In contact met anderen als er sprake is van een conflict situatie zet ik graag mijn mediator vaardigheden in om weer op een bevredigende manier met elkaar in gesprek te kunnen zijn.
Ik werk transformationeel met mijn cliënten waarbij ik mijn gevoel inbreng en van daaruit de verbinding zoek met mijn cliënten en onderling in geval van Mediation.

Specialismen:
• op freelance basis begeleiden van individuele cliënten vanuit WGA/WW naar (ander) werk
• advies over aanpassingen en hulpmiddelen op het werk en aan huis
• trainen van gebruik van voorzieningen
• coachen in leren gebruiken van onbenutte kwaliteiten
• bemiddelen van conflictsituaties op het werk en thuis.

Ik ga voor diepgang en wil het beste in mensen naar boven halen.
Ik ben mezelf en leg gemakkelijk contact en stap ergens op af.

Wat anderen zeggen over Hetty

Daniël Rötting, Owner at Daniël Rötting training, coaching & consultancy

“Hetty is een betrokken coach/ trainer die door haar humor, authenticiteit en warmte het beste uit anderen naar boven haalt.”

 

Joost Drenthe, Docent, trainer en coach Orbis opleidingen at Wagner Group b.v.

“Ik heb Hetty leren kennen als een enthousiaste en bevlogen mensen-mens die haar kennis en ideeën graag wil delen zodat anderen er (ook) beter van kunnen worden. In de coachopleiding van Instituut Orbis heb ik haar zien doorgroeien naar een bekwaam en betrokken transformationeel coach. Daarnaast is het ook nog eens gewoon een erg aardige meid.
Haar specialiteit is het speelveld van het teveel of te weinig ruimte tussen betrokkenen en wat je daar aan kunt doen. Als je met Hetty gaat werken, wordt het zeker een levendig, leuke en leerzame exercitie!”

 

Monique Goossens, Ergotherapeut bij Ergo den Bosch

“Hetty is een enthousiasmerende coach, met een goede balans tussen praktisch werken en coachingsgesprekken. Ze weet op ontwapende wijze inzicht te geven in eigen functioneren, waardoor een klant zich gespiegeld ziet. Zo gaat zij samen met een klant op zoek naar een nieuwe baan.”